ŽENI USTANOVLJENA TRUDNOĆA IAKO NIJE IMALA ODNOSE GODINU DANA!

Autor:

Svet

15.09.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samanti Gibson lekari su ustanovili trudnoću iako ni sa kim nije spavala u poslednjih godinu dana.

Republika

Foto: printskrin

Samanta još ima bolove u stomaku

Devojka je TikToku ispričalu kroz kakvu je neprijatnost prošla, a njena objava imala je više od milion pregleda.

- Otišla sam kod lekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose duže od godinu dana - počela je Samanta.

- Imala sam vrtoglavice i bol u stomaku, dešavalo mi se da dva do tri puta nedeljno osetim probadanje u trbuhu. Kada sam otišla, bol je bio toliki da nisam mogla da hodam ni da se pomerim. U bolnici su mi izvadili krv i uskoro saopštili da sam trudna - ispričala je Samanta i nastavila:

- Rekla sam: "Nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće!" Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj.

Ova devojka nakon toga je otišla ponovo kod lekara, izvadili su joj krv i više je niko od lekara nikada nije pozvao.

- Nisam trudna, prošlo je nekoliko meseci od tada.Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako nešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku - objasnila je ona u videu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading