KRIMINALCI CILJAJU MLADE INFLUENSERE: Poznati trgovac BITKOINIMA (19) izrešetan u CRVENOM PORŠEU!

Autor:

Svet

09.08.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi trgovac kripto valutama koji se svojim bogatstvom hvalio po društvenim mrežama ubijen je za volanom svog crvenog Porše Bokstera.

Republika

Foto: Instagram/ _pessano

 

Napadač je u Veslija Pesana (19) sasuo kišu metaka dok se kretao kroz brazilski grad Sao Pedro da Aldeja.

Jeziv video nastao nakon ubistva pokazuje Veslija kako nepomično sedi u automobilu u krvlju natopljenoj beloj majici. Na vratu je vidljiva rana od metka, piše San.

Ubistvo se dogodilo u vreme kada kriminalci intenzivno ciljaju tzv. "instagram hvalisavce", bogate Bitkoin trgovce i influensere koji se na društvenim mrežama hvale svojim bogatstvima.

Uprkos tome što je imao samo 19 godina, Vesli je navodno zaradio pravo bogatstvo baveći se trgovinom i ulaganjem kripto valuta. U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu, on sedi na svom crvenom Poršeu (u kom je i ubijen) i "prelistava" svežnje novca.

Kako navode mediji, Vesli, koji je živeo u obližnjem gradu Kabo Friu, išao je kod frizera u trenutku kada mu je organizovana sačekuša.

Svedoci ubistva navode da su napadači zapucali iz srebrnog Folksvagen Vojaža, dok je policija otkrila da je mladić pogođen sa četiri metka, od kojih je jedan završio u njegovoj glavi, a drugi u vratu. 

Njegov drugar je takođe bio u automobilu i ranjen je u obračunu.

Policija nije otkrila identitete osumnjičenih, niti moguć motiv za zločin, ali neki lokalni mediji navode da je moguće da je ubistvo bilo greška, odnosno da su napadači pomešali Veslija i svoju pravu metu. S druge strane, navodi se da je motiv mogla da bude čista zavist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading