Otac jedva odbranio dečaka (4) OD AGRESIVNOG PITONA, pa opisao ljutu borbu sa zmijom: DA NISAM BIO TAMO, DETE BI MI UMRLO!

Autor:

Svet

12.07.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna porodica iz Australije preživela je traumetično iskustvo, kada je njihovo četvorogodišnje dete napao piton na zabavi povodom useljenja u novu kuću na severu Kvinslenda

Foto: youtube.com/News 247 Live

Otac četvorogodišnjeg dečaka ispričao je da su im došli gosti i on je pazio decu koja su bila u bazenu. U jednom trenutku čuo je vrisak svoga sina i imao je šta da vidi. Ogromni piton uhvatio je dečaka za nogu i pokušao ga je odvući.

- Da nisam bio tamo, zmija bi ga ubila - ispričao je potreseni Evan Tompson. Zaleteo se prema sinu i instinktivno udario zmiju u glavu koja je pustila dečaka, ali onda ge ja ona ponovno napala.

- Ponovno ga je ugrizao, pa sam pitona uhvatio i otvorio mu čeljusti koju sam pokušao slomiti - ispričao je on. Međutim, zmija je opet pokušala napasti dečaka.

Potom je viknuo da neko donese oružje, pa je otac dečaka zmiju ubio čekićem. Rekao je da je zmija bila izuzetno agresivna. Sve to trajalo je pet minuta. Otac je sinu zamotao ranu i pozvao Hitnu pomoć. Dečak je podvrgnut operaciji, pije antibiotike i oporavlja se u bolnici, piše Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading