(FOTO) Iskoračio je iz kade, a OGROMNA ZMIJA JE KRENULA KA NJEMU! Imao je vremena za samo jedan poziv!

Autor:

Svet

08.07.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac doživeo je šok nakon što je u svom kupatilu zatekao zmiju!

RepublikaFoto: Đorđe Kojadinović
Foto: Ilustracija

Muškarac u Tenesiju nakon tuširanja u svom kupatilu je zatekao nepozvanog gosta, tačnije zmiju dugu oko dva metra raširenu preko poda njegovog kupatila. Morao je brzo da reaguje!

Prema rečima stručnjaka za suzbijanje štetočina, vlasnik kuće ih je nazvao oko 8 časova ujutru nakon što je uočio zmiju u svom kupatilu.


- Zamislite scenu... Ponedeljak jutro, nakon prazničnog vikenda, uskočite pod tuš. Kada izađete iz tuša, ovaj zločesti dečak sedi na podu kupatila, ili čeka svoj red pod tušem ili čeka vas. Koji je vaš sledeći potez? Očigledno je da je ovaj čovek obavio pravi poziv - navedeno je na Fejsbuku uz opis slike zmije.
 

Kako prenosi Fox46, odgovorni tehničar Dejvid Niper je prepoznao zmiju, a reč je o neotrovnoj vrsti siva pacovska zmija.

 

 

Veruje se da je zmija ušla u dom kroz rupu u zidu kupatila. Vlasnik kuće rekao je da je nedavno obavljao neke vodoinstalaterske radove i da nije imao vremena da ga popravi. Niper je pustio zmiju u obližnji rezervoar izvan Nešvila. 

Kako navodi portal, sive pacovske zmije mogu se naći u svim delovima Tenesija, a obično narastu na između jednog i dva metra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading