PRETNJA BOMBOM: Avion Rajanera sa 160 putnika HITNO SLETEO u Berlin

Autor:

Svet

31.05.2021

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnički avion kompanije Rajaner koji je leteo iz Irske u Poljsku hitno je sleteo u Berlin saopštila je kasno u nedelju nemačka policija ne saopštavajući dalje detalje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rajaner

Let iz Dablina za Krakov napravio je neočekivano skretanje nakon prijavljene pretnje bombom, naveo je nemački list Bild.

Sa 160 ljudi u avionu, let je stigao na aerodrom Berlin-Brandenburg nešto posle 20 sati u nedelju, zadržavajući se na asfaltu do ponedeljka rano ujutru.

Portparol berlinske policije rekao je da su policajci izvršili bezbednosne provere i da nisu otkrili “bilo kakve opasnosti".

- Putnici će nastaviti putovanje do Poljske drugim avionom - rekla je ona za AFP, ne navodeći više detalja o upozorenju.

Let je ispražnjen, a prtljag putnika je pretražen, javili su nemački mediji.

Ovo je usledilo nedelju dana nakon što je zbog lažne pretnje bombom hitno u Minsk sleteo avion na letu Atina-Vilnjus. Tom prilikom su beloruske vlasti uhapsile opozicionara i novinara Romana Protaševiča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading