(FOTO) NAJVRELIJA MOLBA IKADA: OVAKO Pamela Anderson traži od Trampa da POMILUJE Asanža!

Autor:

Svet

09.12.2020

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će predsednik SAD Donald Tramp pred kraja mandata pomilovati veliki broj osuđenika, a glumica i bivša Plejbojeva "zečica" Pamela Anderson moli da među njima bude i osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, koji u britanskom zatvoru čeka odluku o izručenju Americi, koja ga tereti zaveru protiv Pentagona.

RepublikaFoto: instagram.com/loadstartv
Pamela Anderson

Nekadašnja zvezda "Čuvara plaže", u stilu te serije, objavila je na Tviteru svoju fotografiju u bikiniju, dok u rukama drži transparent "Vratite Džulijana Asanža kući u Australiju". Pored toga, ona je tvitovala i fotografiju na kojoj obučena drži natpis "Ja sam Džulijan Asanž", uz hešteg sa pozivom na oslobađanje osnivača Vikiliksa, kojem u SAD preti ukupna kazna od 175 godina zatvora.

Za Andersonovu se pričalo da je bila u vezi s Asanžom dok je on živeo u ekvadorskoj ambasadi u Londonu od 2012. do 2019, gde se krio od izručenja Švedskoj, koja ga je, prema njegovoj tvrdnji, po nalogu Vašingtona lažno teretila za silovanja, kao i od izručenja Americi zbog špijunaže. Ona je tvrdila da se radilo o "specijalnoj vezi".

 

 

Nakon napuštanja ambasade Asanž je uhapšen i smešten u londonski zatvor "Belmarš" sa visokim stepenom obezbeđenja, dok se njegov pravni tim bori protiv izručenja.

I majka Asanžove dece pisala šefu Bele kuće

Stela Moris, Asanžova devojka i majka njegovih sinova Maksa i Gabrijela, koji su začeti u ambasadi Ekvadora, za američki praznik Dan zahvalnosti obratila se Trampu sa molbom za pomilovanje da bi porodica bila zajedno već za Božić. Morisova je to učinila nakon što je Tramp pomilovao bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Bele kuće Majkla Flina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading