MILO I HRVATI LIKUJU OD SREĆE! Jedva dočekali da Tramp ode i odmah izašli iz jame reakcijama na Bajdenovu pobedu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

07.11.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da je Džozef Bajden izabran za predsednika SAD, stižu i prve čestike iz regiona.

Foto: Tanjug/EPA
Milo Đukanović, Džo Bajden, Andrej Plenković

Nakon vesti da je Džozef Bajden izabran za predsednika SAD, stižu i prve čestike iz regiona.
Ako su izabranom predsedniku Bajdenu čestitke preko Tvitera uputili hrvatski premijer Andrej Plenković i predsednik Crne Gore Milo Ðukanović.

Plenković je u čestitki naveo da se Vlada Hrvatske raduje saradnji s Bajdenom i izabranom potpredsednicom SAD Kamalom Heris i njihovom administracijom na jačanju bilateralnih veza i jačanju transatlantskog partnerstva.


Milo Ðukanović je na Tviteru opisao izbor Bajdena kao veliku pobedu za američki narod i potvrdu snage američke demokratije, kao i veliku pobeda za demokratski svet.
 

 


- Početak nove etape naše plodne saradnje, i kontinuitet našeg višedecenijskog prijateljstva i poverenja - napisao je Ðukanović na Tviteru uz nasrdačnije čestitke izabranom američkom predsedniku.

Među prvima, ako ne i prva u Hrvatskoj, na Tviteru je Bajdenu čestitala bivša predsednica Hravatske Jadranka Kosor, prenosi Index.hr.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading