KAKAV GENIJE: Radnik prevozio novac, pa nestao sa 3,4 miliona evra!

Autor: Republika

Svet

14.02.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica radnika službe za prevoz novca doživela su šok kada su utvrdili da je njihov treći kolega iz tima nestao sa kombijem punim novca.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Vozilo je ubrzo pronađeno, ali bez dvadesetosmogodišnjeg vozača i 3,4 miliona evra u gotovini.

Osumnjičeni Adrijan Derbe kasnije je pronađen i uhapšen u jednom stanu u Amijenu zajedno sa delom ukradenog novca.  Agencija AFP prenela je da i dalje nedostaje oko 1,5 miliona evra.

Kombi sa novcem nestao je u jutarnjim časovima u ponedeljak, 11. februara, dok su trojica službenika vršila rutinsku isporuku gotovine filijali "Vestern juniona" u Obervijeru, u predgrađu Pariza. Dvojica muškaraca iznela su naručenu količinu novca, a treći je ostao da pazi na vozilo.

- Kada su se vratili, nije bilo ni kombija niti vozača - rekao je policijski izvor.

Vozilo je pronađeno sa otvorenim vratima nekoliko blokova dalje, ali bez novca i vozača. Policija je potom uputila apel da se jave očevici događaja i objavila fotografiju i opis Derbea.

Policija je sutradan primila dojavu i izvršila raciju u jednom stanu u Amijenu, gde je uhvatila Derbea kada je pokušao da pobegne kroz prozor. U okviru istrage uhapšene su još tri osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading