NEMAMO DOKAZE! Sada je sve jasno, glasine su bile laž: DIREKTOR CIA PROGOVORIO O PUTINOVOM ZDRAVLJU!

Autor:

Svet

21.07.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor CIA Vilijam Berns demantovao je glasine o zdravstvenom stanju ruskog predsednika Vladimira Putina koje se mesecima unazad pojavljuju u Zapadnim medijima.

NEMAMO DOKAZE! Sada je sve jasno, glasine su bile laž: DIREKTOR CIA PROGOVORIO O PUTINOVOM ZDRAVLJU!

Foto: Tanjug/AP

Posle višemesečnih spekulacija da li predsednik Rusije Vladimir Putin boluje od raka, problema sa štitnom žlezdom, Parkinsonove bolesti ili neke druge bolesti, o čemu je Republika već pisala, direktor CIA Vilijam Berns rekao je na bezbednosnom forumu u Aspenu u Koloradu da njihova obaveštajna služba nema dokaze o pogoršanom zdravstvenom stanju ruskog predsednika.

U svom komentaru, direktor CIA se čak našalio da Putin i dalje izgleda predobro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Putin veoma veruje u kontrolu, zastrašivanje i izmirenje dugova - rekao je Berns na sastanku, dodajući da su njegova uverenja samo ojačala tokom protekle godine.

- On veruje da je njegova vladavina Rusijom njegova svrha, njegova sudbina i da će Rusiju vratiti u njenu veliku moć. Uveren je da će to učiniti obnavljanjem uticaja u susednim zemljama, a to ne može učiniti dok ne kontroliše Ukrajinu - takođe je analizirao Berns.

Podsetimo, zvanični Kremlj u više navrata takođe je demantova pisanja američkih i britanskih medija da je Putin teško bolestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading