CRNA GORA SE SMEJE EU: Kakav neslavan kraj politike Mila Đukanovića

Autor: Republika

Svet

30.11.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Pavićević, direktor Društva za istraživanje politike sa sedištem u Crnoj Gori, korak Vlade Crne gore da otkaže gostoprimstvo našem ambasadoru Vladimiru Božoviću tumači kao neslavni kraj "Milove političke karijere".

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

On je na svom Tviter nalogu kritikovao zvaničnu Podgoricu što i ona ne postupi isto i ponaša se po preporukama Evropske Unije. Podsećamo, sinoć je Komesar za proširenje EU Oliver Varhelji pozdravio odluku Vlade Srbije da povuče otkazivanje gostoprimstva ambasadoru Crne Gore i istakao da očekuje da i Crna Gora učini isto i vrati Božovića u Podgoricu. Međutim, aktuelna Vlada je to zvanično odbila.

U skladu sa tim napisao je sledeće:

- Prvo je neprijatelje (Milo Đukanović p.a) tražio i stvarao u svojoj kući, među svojim građanima. Sad mu je neprijatelj EU, koja zagovara dobre susedske i regionalne odnose i povlačenje odluka o proterivanju ambasadora. Kakav neslavan kraj Milove političke karijere - napisao je Pavićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading