AMERIKANCI OKRENULI LEĐA SRBIMA! Evo kada Novak i Laslo izlaze na teren! Đokovićevi navijači su OGORČENI! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2023

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri odmeriće snagu u trećem kolu US Opena.

AMERIKANCI OKRENULI LEĐA SRBIMA! Evo kada Novak i Laslo izlaze na teren! Đokovićevi navijači su OGORČENI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Čelnici poslednjeg grend slema u sezoni odredili su raspored za treće kolo, a srpskim navijačima je svakako najzanimljiviji duel između Novaka Đokovića i Lasla Đerea, koji je postavljen na centralni teren stadoina "Artur Eš".

Međutim, vreme u kome će prvi i drugi reket Srbije izaći na megdan, razbesneće sve naše navijače, pošto je duel uvršten kao poslednji centralom terenu, pa je definitivno jasno da neće početi pre 2 časa i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu, u noći između petka i subote.

Već smo pisali da su Đoković i Đere do sada igrali samo jednan međusobni duel u karijeri, a to je bilo prošle godine na Serbia openu u Beogradu, kada je Novak slavio posle preokreta, koji je rešen u odlučujućem tajbrejku.

Foto: Tanjug/AP

 

Nole je na putu do šesnaestine finala eliminisao Aleksandrea Milera iz Francuske i Španca Bernabea Zapatu Miraljesa s po 3:0.

Sa druge strane, Đere je pobedio u prvom kolu Amerikanca Brendona Nakašimu, a potom eliminisao Francuza Uga Gastona. Laslo je poput Đokovića, oba meča rešio maksimalnim rezultatom u svoju korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading