NOLE UVEĆAO BANKOVNI RAČUN! Evo šta je sve Đoković ZARADIO plasmanom u 3. kolo US Opena!

Autor:

Sport

31.08.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser nastavlja takmičenje na Flešingu.

NOLE UVEĆAO BANKOVNI RAČUN! Evo šta je sve Đoković ZARADIO plasmanom u 3. kolo US Opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Plasmanom u treće kolo US OpenaNovak Đoković je dobio novi priliv bodova i finansija, pa će, ujedno, i nastaviti pohod ka 24. grend slemu u karijeri.

Preciznije, za ulazak u šesnaestinu finala turnira u "Velikoj jabuci", najbolji ikada je inkasirao 191 hiljadu dolara.

Poslednji grend slem u sezoni važi za jedno od najizdašnijih takmičenja, kada se radi o samom finansijskom aspektu.

Sa novih 45 bodova, Đoković će doći do 9885 bodova, pa bi Karlos Alkaraz i da odbrani titulu bio na drugoj pozicji sa 70 bodova manje.

Španac je u prvom kolu pobedio Dominika Kepfera iz Nemačke, pošto mu je rival predao u drugom setu (6:2, 3:2), zbog povrede zgloba leve noge. Karlitos danas igra meč drugog kola, a rival će mu biti Lojd Haris iz Južne Afrike.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nasuprot njemu, Nole će za plasman u osminu finala igrati protiv velikog prijatelja i saigrača iz Dejvis kup reprezentacije Lasla Đerea, koji je s maksimalnih 3:0 (6:3, 6:2, 6:1) ubedljivo savladao Uga Gastona iz Francuske.

Đoković i Đere su do sada odigrali samo jedan međusobni duel, na Serba openu 2022. i tada je, od ponedeljka, prvi reket sveta slavio preokretom 2:1 (2:6, 7:6, 7:6).

Titulu brani, podsetimo, Alkaraz, ali će u svakom slučaju izgubiti prvo mesto ATP liste. Osim toga, na Novakovoj polovini žreba već su poispadali mnogi favoriti (Cicipas, Rune, Rud), dok Španca čeka pakao, jer su u igri i dalje Medvedev, Siner, Rubljov, Dimitrov, Marej...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading