POGAZIO OBEĆANJE! Novakov VELIKI DUŽNIK doneo odluku koja je mnoge RASTUŽILA!

Autor:

Sport

17.08.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se na društvenim mrežama.

POGAZIO OBEĆANJE! Novakov VELIKI DUŽNIK doneo odluku koja je mnoge RASTUŽILA!

Foto: Tanjug/AP

Argentinski teniser Huan Martin del Potro najavio je da će pokušati da zaigra na predstojećem US Openu, međutim, to se neće dogoditi.

Div iz Tandila, kako glasi nadimak nekadašnjeg osvajača "Flešinga" iz 2009. godine, oglasio se na društvenim mrežama i ražalostio sve navijače širom sveta, koji su se nadali da će popularni Delpo prekinuti penziju i vratiti se "belom sportu":

- Kao što znate, želeo sam još jednom da se vratim na teren koji je tako specijalan za mene kao što je Ju-Es open, bio sam mnogo srećan zbog toga. Pokušao sam na sve moguće načine da igram u Njujorku, ali moje telo me nije u tome podržalo 100 odsto, nije mi omogućilo da se osećam komotno na terenu i zadovoljno kako bih se još jednom takmičio pred vama - napisao je Argentinac na Tviteru.

 

 

U već pomenutom finalu Otvorenog prvenstva SAD od pre 14 godina, Huan Martin del Potro je napravio tada senzaciju i savladao takođe penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera rezultatom 3:2 (po setovima 3:6, 7:6 (7:5), 4:6, 7:6 (7:4) i 6:2).

Iako "gaučos" važi za velikog prijatelja najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, uspeo je dva puta da nanese možda i najbolnije poraze srpskom asu.

Bilo je to na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i četiri godine kasnije u Rio de Žaneiru, oba puta sa 2:0.

U prestonici Velike Britanije slavio je 2:0 (7:5, 6:4), a u Brazilu posle dva taj-brejka (7:6 (7:4), 7:6 (7:2)).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading