PUNA LOŽA NA VIMBLDONU! Pogledajte koje sve poznate FACE gledaju duel Đokovića i Alkaraza!

Autor:

Sport

16.07.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Novaka i "Karlitosa" privukao orgomnu pažnju.

PUNA LOŽA NA VIMBLDONU! Pogledajte koje sve poznate FACE gledaju duel Đokovića i Alkaraza!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Okršaj za titulu na Vimbldonu i prvo mesto ATP liste ispunio je tribine Centralnog terena u Londonu do poslednjeg mesta.

Mnoge poznate ličnosti iz različitih sfera, došle su da vide "meč svih mečeva" između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Tako su se u ložama našli: Princ Vilijam i Kejt, dok je u Novakovoj loži australijski glumac Hju Džekmen, zatim Danijel Krejg poznatiji kao Džejms Bond.

Takođe, veliku pažnju je privukao i dolazak jednog od najvećih šmekera Holivuda, Breda Pita. Za njega se odavno zna da je veliki ljubitelj tenisa, čest je gost brojnih turnira, a redovan posetilac Ju Es opena. Na tribinama su i teniske legende Bili Džin King i Stefan Edberg, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

Tu je i legendarni engleski reprezentativac Dejvid Bekam, koji se na na Vimbldonu fotografisao sa Đokovićem, pa se pretspostavlja da će bivši fudbaler Mančester Junajteda i Reala bodriti Srbina koji juri osmu titulu na jedinom grend slem turniru koji se igra na travi.

Nema dileme da je Đoković magnet za slavne ličnosti, bez obzira na kom turniru i u kom gradu igra.

Srpski as je u prvom setu deklasirao Španca s 6:1 i vodi u setovima 1:0. Sada su mu još dva neophodna za osmu titulu u Londonu, petu uzastopnu, i izjednačenje rekorda sa legednarnim Švajcarcem Rodžerom Federerom koji ima isti broj pehara u Ol Ingland Klabu.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading