Jelena Simić pokazala telo vreteno: Skinula se voditeljka "Slagalice"

Autor:

Zabava

16.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice Jelena Simić u bikiniju zanosnom figurom privlačila pažnju na plaži

Jelena Simić pokazala telo vreteno: Skinula se voditeljka "Slagalice"

Foto: instagram jelena simic

jelena simic

Voditeljka RTS Jelena Simić, koju je publika zapazila u kvizu "Slagalica", otputovala je na odmor, odakle je sa samo nekoliko vrelih slika usijala društvene mreže.

 

Foto: instagram jelena simic

 

 

Voditeljka "Slagalice" podelila je s pratiocima objave s plaže, dok uživa na ležaljci ispod suncobrana, a mnogima je pažnju privukla njena vitka figura.

Foto: instagram jelena simic

 

Jelena je, uz minijaturni kupaći kostim koji je otkrivao njene bujne grudi, imala i neizostavnu šaru leoparda na kratkoj suknjici.

Foto: instagram jelena simic

 

Dok se nameštala i izazovno pozirala na fotkama koje je okačila na Instagram, Jelena imala i poruku.

- Malo mira i tišine - napisala je ona, a malo kome je promaklo zgodno telo voditeljke koja je u braku i ima dvoje dece.

Inače, Jelena uživa u ljubavi sa 18 godina starijim dekanom Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu Draganom Simićem. Dragan je znatno stariji od Jelene, a da su u skladnom braku i da im to nimalo ne smeta, govore i brojne zajedničke fotografije koje voditeljka objavljuje na društvenim mrežama.

- Dragan je stariji od mene 18 godina, ne tri decenije, kao što su pojedini navodili. Zajedno smo 17 godina, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali toliko - istakla je ranije voditeljka.

Pored zajedničkih fotki sa suprugom, Jelena ponekad iznenadi pratioce i selfijima, a pravi bum napravila je novom objavom s mora, gde trenutno uživa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading