ŠOK PRED FINALE! Novak OSTAJE BEZ titule? Objava Vimbldona sve ZAPREPASTILA!

Autor:

Sport

16.07.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici prestižnog turnira su se oglasili i zabrinuli navijače srpskog tenisera.

ŠOK PRED FINALE! Novak OSTAJE BEZ titule? Objava Vimbldona sve ZAPREPASTILA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković i Karlos Alkaraz u nedelju od 15 časova (RTS1) igraju finale Vimbldona.

Nole će pokušati da stigne do osmog trofeja na ovom turniru, dok će Karlitos imati šansu da prvi put podigne pehar u Londonu. Takođe, Đoković juri i 24. grend slem trofej dok je Alkaraz tek jednom osvojio US Open, dok na ostalim najkvalitetnijim turnirima nije imao priliku da se raduje.

Zbog toga su kladionice dale blagu prednost Đokoviću i kvota na pobedu srpskog tenisera je oko 1,55 dok je na trijumf Španca 2,60.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Ipak, jedna objava Vimbldona neposredno uoči finala zabrinula je sve navijače Novaka Đokovića. Na zvaničnom Tviter profilu turnira pojavila se prognoza koju je doneo IBM i prema kojoj će Nole ostati bez titule te će ona otići u ruke Karlitosa!

Prema pomenutim prognozama Alkaraz ima čak 55 odsto šanse za trijumf, dok je Đoković na svega 45%. Složićete se, nerealno i premalo!

 

 

Sada će Novak imati priliku da još jednom svima dokaže da greše - britanskoj publici među kojom nije omiljen, tamošnjoj javnosti koja ga "razapinje" na svakom koraku, ali i prognozama koje deluju više nego nerealno.

Podsetimo, direktan prenos ovog meča možete pratiti na prvom programu Radio televizije Srbije od 15 časova, ali i putem lajv-bloga na portalu Republika.rs.

Šta vi mislite, ko će stići do titule na Vimbldonu, Novak Đoković ili Karlos Alkaraz?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading