BOJANIĆ OTIŠAO U RIBARE: Folker uživa u luskznoj vili u Crnoj Gori! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić pokazao da peca dobro kao što peva.

BOJANIĆ OTIŠAO U RIBARE: Folker uživa u luskznoj vili u Crnoj Gori! (FOTO)

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Pevač Miloš Bojanić godinama vrele letnje dane provodi sa suprugom, decom i unucima na Crnogorskom primorju, tačnije u Baošićima, gde poseduje luksuznu vilu, koju je sam napravio.

Foto: youtube, printskreen

Miloš Bojanić u Crnoj Gori

Iako bi mnogi iskoristili idealne uslove i vilu kraj mora za prepuštanje potpunom uživanju, Miloš ne može da bude miran ni trenutka i tokom celog dana je u pokretu posvećen različitim aktivnostima.

Foto: youtube, printskreen

Miloš Bojanić kao ribar

 

Bojanić je oduševio turiste i slučajne prolaznike ribarskim umećem, a u njegovoj mreži našle su se lignje, orade, brancin, mušlje i školjke, koje, na kraju, kako i sam kaže, vrhunski spremi njegova lepša polovina.

Foto: youtube, printskreen

Miloš Bojanić ispred kuće u Crnoj Gori


Folker je poznat kao veliki domaćin u mestu u kome letuje već godinama, gde pojavom i dalje izaziva veliku pažnju, a prolaznici ne mogu da odole da ne zastanu i traže da se slikaju s njim, što on uvek s osmehom ispoštuje. Kako i sam kaže, kada živite na moru, uvek ima šta da se radi, a on sve voli da radi sam.


- Toliko sam radio da ni sam nisam svestan da sam izdržao, da su me kondicija i zdravlje poslužili. Komšije su me podržavale i govorile: "Svaka čast da u tim godinama ideš na skelu kao mačka." Hvala bogu, imam zdravlje i kondiciju da mogu mnogo da uradim sam. Neki ljudi, ne mogu da kažem zlobnici, postavljali su mi provokativna pitanja, kao, zašto ja to radim sam, zašto ne otvorim vreću. Svi znaju da nemam vreću para i da sam, sve što sam zaradio, uložio u nekretnine. Dao sam im jednostavan odgovor: "Ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve - i keramiku i zidanje i sve ostalo i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće." Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo - objašnjava Bojanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading