SRBI DRŽE LEKCIJE! Druga TITULA na Vimbldonu, a Đoković još NIJE NI IZAŠAO na teren!

Autor:

Sport

16.07.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša zemlja može da se raduje.

SRBI DRŽE LEKCIJE! Druga TITULA na Vimbldonu, a Đoković još NIJE NI IZAŠAO na teren!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nove fenomenalne vesti stigle su nam sa Vimbldona.

Novak Đoković još nije izašao na Centralni teren gde će se od 15 časova (RTS 1) boriti sa Karlosom Alkarazom za osmu titulu na ovom turniru i 24. grend slem pehar u karijeri, a Srbija je već mogla da se raduje velikim uspesima u Londonu.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Prvi trofej za našu zemlju osvojila je Luna Vujović koja je u finalu turnira za devojčice do 14 godina savladala Holi Smart sa rutinskih 6:3, 6:1, a malo posle nje pehar je podigao i iskusni Nenad Zimonjić.

On je u paru sa Rene Stabs savladao Grega Rusedskog i Končitu Martinez (6:2, 6:2) i posle samo 45 minuta igre stigao je do trofeja koji je podizao i prošle godine.

Republika

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolic

Nenad Zimonjić

 

Zaista, fenomenalne vesti za naš tenis, a priliku da Srbiji u nastavku dana donesu trofeje imaće i mladi Branko Đurić koji će u paru sa Arturom Geom iz Francuske, pokušati da osvoji titulu u dublu juniora protiv Jakuba Filipa iz Češke i Gabrijelea Vulpite iz Italije i, naravno, Novak Đoković, koji može do osmog trofeja u najvažnijem meču nedeljnog programa protiv Karlosa Alkaraza u finalu muškog singla.

Neposredno pred finalni meč Vimbldon je još jednom iznervirao sve navijače Novaka Đokovića objavom u kojoj tvrdi da Karlos Alkaraz ima veće šanse da stigne do trofeja (više o tome pročitajte OVDE), tako da će Srbin imati još jedan veliki motiv da podigne pehar u Londonu i utiša dušebrižnike.

Podsetimo, direktan prenos ovog meča možete pratiti na prvom programu Radio televizije Srbije od 15 časova, ali i putem lajv-bloga na portalu Republika.rs.

Šta vi mislite, ko će stići do titule na Vimbldonu, Novak Đoković ili Karlos Alkaraz?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading