PRELEPE VESTI IZ LONDONA! Srbija se već raduje TROFEJU na Vimbldonu!

Autor:

Sport

16.07.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika Britanija je pokorena!

PRELEPE VESTI IZ LONDONA! Srbija se već raduje TROFEJU na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Tereni na Vimbldonu

Srpska teniserka Luna Vujović osvojila je šampionsku titulu Vimbldona u uzrastu do 14 godina!

Vujovićeva je u finalu savladala Holi Smart sa rutinskih 6:3, 6:1 i dokazala da je pred ženskim tenisom u Srbiji lepa budućnost.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Nije dala protivnici ni promil šansi talentovana 13-godišnjakinja te se na kraju popela na tron i pored toga što je igrala protiv godinu dana starijih teniserki. 

Prošle godine Luna je ispala na samom startu Vimbldona, ali ove je krenula dominantno, te je kroz grupu prošla sa dve pobede i jednim porazom, nastavila dalje do polufinala i u jednoj velikoj borbi savladala Maju Ilinku Burčesku.

Pored nje, do polufinala turnira u Londonu stigla je još jedna Srpkinja, Dušica Popovski, ali je na našu veliku žalost njoj izmakao plasman u finale.

Dakle, jedno je sigurno - Luna Vujović je ime koje moramo zapamtiti i koje će tek dominirati u vremenu koje dolazi! Srbija, sa druge strane, može do još tri trofeja na Vimbldonu pošto svoje finalne mečeve igraju i iskusni Nenad Zimonjić, mladi Branko Đurić i, naravno, Novak Đoković.

Više o svim tim mečevima možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading