ŽABER BRIZNULA U PLAČ: "Ovo je NAJTEŽI PORAZ u mojoj karijeri!"

Autor:

Sport

15.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tunišanka nije mogla da dođe sebi.

ŽABER BRIZNULA U PLAČ: "Ovo je NAJTEŽI PORAZ u mojoj karijeri!"

Foto: Tanjug/AP

Češka teniserka Marketa Vondrušova osvojila je Vimbldon, pošto je u velikom finalu savladala Ons Žaber iz Tunisa sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

Sa druge strane, Žaber nastavlja svoje prokletstvo, pošto je nakon poraza u finalu Vimbldona 2022. godine, odnosno US Opena iste godine, poražena i u svom trećem grend slem finalu.

Nakon velikog finala, Ons se obratila prisutnima na Centralnom terenu.

Nije mi lako. Moraću da gledam taj pehar i dalje samo na telefonu. Najbolniji trenutak, najteži poraz u mojoj karijeri. Čestitam Marketa i tebi i timu na naverovatnoj pobedi. Ti si divna igračica, drago mi je da si pobedila ovde nakon toliko povreda i problema u karijeri. Biće mi težak dan, ali nema predaje, pokušavaću i dalje, doći ću i naredne godine - obećala je Tunišanka.

Šesta igračica sveta je rekla da će pokušavati i dalje, a na kraju se zahvalila članovima tima i publici.

Ovo je divan turnir, volela bih da i dalje igram ovako dobro. Volela bih da dođem jednog dana do titule. Hvala timu mom, verujem u vas i da će doći jednom i taj dan da zajedno podignemo ovde titulu. Hvala vam što ste došli i što mi dajete energiju i podršku. Težak je put, tako je kako je, ali obećavam da ću jednom pobediti na Vimbldonu - zaključila je Žaber.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading