OBJAVLJENA NOVA WTA LISTA: Srbija PONOVO bez teniserke u najboljih 100 na svetu!

Autor:

Sport

19.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Danilović je doživela blagi pad.

OBJAVLJENA NOVA WTA LISTA: Srbija PONOVO bez teniserke u najboljih 100 na svetu!

Foto: Tanjug

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za jednu poziciju na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas.

Danilovićeva je 101. teniserka sveta sa 657 bodova. Od ostalih srpskih teniserki, Aleksandra Krunić pala je za 27 mesta i trenutno je na 192. poziciji sa 369 bodova. Natalija Stevanović je napredovala za sedam mesta i sada je 224. teniserka sveta sa 319 bodova, dok je Lola Radivojević popravila plasman za takođe sedam pozicija i sada je 275. igračica na WTA listi sa 246 bodova.

Foto: Tanjug/AP

Iga Švjontek je i dalje prva teniserka sveta

Prvo mesto na WTA listi i dalje drži Poljakinja Iga Švjontek sa 8.940 bodova, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka druga sa 8.011. Na trećoj poziciji je Elena Ribakina iz Kazastana sa 5.090 bodova, dok je četvrta Francuskinja Karolina Garsija sa 5.025 poena.

Potom slede Amerikanka Džesika Pegula, Uns Džabir iz Tunisa, Koko Gof (SAD), Grkinja Marija Sakari, Čehinja Petra Kvitova i Beatriz Hada Maja iz Brazila.

Naredna WTA lista biće objavljena za nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading