NOVO IZNENAĐENJE U PARIZU: Veliki favorit ISPAO sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

07.06.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ove godine ništa od titule u prestonici Francuske.

NOVO IZNENAĐENJE U PARIZU: Veliki favorit ISPAO sa Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos

Brazilska teniserka Beatriz Hadad Maja je uspela da izbori plasman u polufinale Rolan Garosa, pošto je savladala Ons Žabur, sedmu nositeljku turnira, sa 2:1, po setovima 3:6, 7:6, 6:1.

Tunišanka, koja je u trećem kolu drugog grend slema u sezoni savladala i Olgu Danilović, je dosta bolje počela duel i bez puno muke stigla do prednosti u setovima.

U drugom delu igre smo videli mnogo veću borbu, u prvih osam gemova nije bilo brejka, a onda smo videli reviju oduzetih servisa. Četiri brejka u nizu, pa je pobednika drugog seta odlučivao taj-brejk. Tu se bolje snašla Brazilka, koja je stigla do izjednačenja, a čini se da je u tom momentu i prelomila meč.

Treći set je doneo jednosmernu ulicu, Hadad Maja je odmah napravila dva brejka, koje je uspela da održi do kraja i tako sebi obezbedi mesto u polufinalu

Brazilka, inače 14. nositeljka turnira, igraće u polufinalu protiv bolje iz meča u kom se sastaju Iga Švjontek i Koko Gof. Drugo polufinale čine Arina Sabalenka i Karolina Muhova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading