OBJAVLJEN RASPORED NA ROLAN GAROSU: Evo kada Olga igra za osminu finala!

Autor:

Sport

02.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka će imati priliku za rezultat karijere.

OBJAVLJEN RASPORED NA ROLAN GAROSU: Evo kada Olga igra za osminu finala!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je vrhunski podvig plasmanom u 3. kolo Rolan Garosa. 

Srpkinja je nadigrala Italijanku Jasmin Paolini u dva seta, čime je postala naša prva igračica koja se domogla treće runde Otvorenog prvenstva Francuske još od 2016. godine.

Ipak, sada našu igračicu čeka sigurno najteži izazov na turniru, pošto će u borbi za osminu finala igrati protiv Ons Žabur, teniserke iz Tunisa, koja je sedmi nosilac na ovogodišnjem grend semu.

Poznat je i raspored za sutrašnji dan u Parizu, a organizatori su odlučili da njihov meč stave na drugi teren po veličini, "Suzan Lenglen", i to kao četvrti po redu.

Od 11 počinje program, susretom Kaspera Ruda i Žižen Žanga, zatim će snage odmeriti Mira Andreeva i Koko Gof, u spektakularnom okršaju dve mlade teniserke, dok će pre Olge na teren i Fransisko Serundolo i Tejlor Fric. Realno je da Danilovićeva neće na teren pre 18 časova, a verovatno i kasnije.

Što se tiče centralnog terena, program otvaraju Elena Ribakina i Sara Soribes Tormo, potom sledi duel Holgera Runea i Đenara Oliverija, dok dnevni program zatvaraju Iga Švjontek i Šinđu Vang. U večernjem terminu, od 20:15 sastaju se Frensis Tijafo i Aleksandar Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading