OLGA SIJA OD SREĆE: Novak i ja, to je lepo!

Autor:

Sport

01.06.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilovićeva ponosna što i dalje predstavlja Srbiju u Parizu.

OLGA SIJA OD SREĆE: Novak i ja, to je lepo!

Foto: Starsport

Olga Danilović

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u treće kolo ovogodišnjeg Rolan Garosa, pošto je pobedila Italijanku Jasmin Paolini.

Na konferenciji za medije posle meča, Danilovićeva je iznela prve utiske.

Olakšanje, sreća, ponosna sam na sebe. Zaostajala sam 5:1 u drugom setu, ali borila sam se poen po poen, nerazmišljajući o rezultatu. Nisam igrala dobro do tada, ali sam uvek bila prisutna, nisam odustajala. Imala sam uspone i padove, uživam u ovome - rekla je Olga.

Republika

Foto: Starsport

Olga Danilović

Potom je pričala o srpskim navijačima koji su je bodrili, rekavši da je i ona nekada bila poput njih.

Bilo je mnogo srpskih navijača, ponosna sam kada vidim naše zastave. Lepo je imati podršku, igraju svaki poen sa mnom i glasni su, znam. Ana i Jelena su mi bile uzori kada sam bila mala, uz Novaka, Viktora i Janka. U turniru sam s Novakom, to je lepo.

Naredna rivalka biće joj prošlogodišnja finalistkinja Vimbldona i US Opena Ons Žaber.

- Gledala sam je, naravno, znam njenu igru jer sam je gledala mnogo puta na TV-u. Uživaću u svakom trenutku na terenu, ona je top 10 teniserka, ali to je vrsta izazova zbog kog svi igramo. Daću sve od sebe, nikad sebe ne otpisujem. Ona je favorit, ja ću da se spremim što bolje mogu. Svi znamo ko je ona i kakva je igračica, ali verujem u sebe i svoju borbu, i uvek se borim do kraja - zaključila je Olgica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
bbeba

01.06.2023 21:04

Sve pohvale za promovisanje mladih sportista. Nije samo stvar sto je to tenis i skup sport,a ima uspesnih i u drugim sportovima.