ORGANIZATORI OBJAVILI RASPORED: Evo kada Novak igra DERBI Rolan Garosa!

Autor:

Sport

01.06.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi pravi test za našeg tenisera u Parizu.

ORGANIZATORI OBJAVILI RASPORED: Evo kada Novak igra DERBI Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča sa 3:0, po setovima 7:6, 6:0, 6:2.

Imao je Novak problema na startu, nije uspevao da slomi otpor žilavog mađarskog tenisera na samom početku, što je prouzrokovalo određenu nervozu kod Đokovića u prvom setu.

Na taj način je Nole prošao u treće kolo, gde ga čeka Alehandro Davidovič Fokina, vrlo neugodni španski teniser.

Sada su organizatori objavili i raspored mečeva za sutrašnji dan, a srpski as će ponovo igrati na centralnom terenu "Filip Šatrije". Njihov meč je treći po rasporedu, pošto program otvaraju u ženskoj konkurenciji Eliz Mertens i Džesike Pegula, potom sledi okršaj Arine Sabalenke i Kamile Rahimove, a nakon toga se očekuje izlazak srpskog tenisera.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Rolan Garosu

Pred duel sa Špancem Novak je dao vrlo opreznu izjavu u kojoj je istakao da poštuje sledećeg protivnika.

- Kompletan je igrač, sposoban da igra na izuzetno visokom nivou i sigurno je jedan od najtežih protivnika koje sam mogao da dobijem u trećem kolu. Znam da će se dobro spremiti i izaći na meč sa namerom da pobedi. Ipak, verujem u sebe, verujem u pobedu - istakao je Đoković pred derbi treće runde.

Pobedik ovog susreta u osmini finala igraće sa boljim iz okršaja u kom se sastaju Huan Pablo Variljas iz Perua i Poljak Hubert Hurkač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading