ĐOKOVIĆ IMA PROBLEM! Novak OTVORIO DUŠU - Srbija zabrinuta pred nastavak Rolan Garosa!

Autor:

Sport

01.06.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se mučio naš as na otvaranju meča.

ĐOKOVIĆ IMA PROBLEM! Novak OTVORIO DUŠU - Srbija zabrinuta pred nastavak Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča sa 3:0, po setovima 7:6, 6:0, 6:2.

Imao je Novak problema na startu, nije uspevao da slomi otpor žilavog mađarskog tenisera na samom početku, što je prouzrokovalo određenu nervozu kod Đokovića u prvom setu.

Upravo o tome je Nole i pričao na konferenciji za meč i priznao je da ima problema sa nervozom, ali da je to sastavni deo njegovog posla.

- Ako nisam nervozan na terenu, postoje dva razloga za to. Ili se sjajno osećam na terenu i imam veliku dozu samopouzdanja, ili me ne zanima previše da igram ili da igram, tako da je nervoza deo mog posla - počeo je Novak priču.

Dodao je da na terenu uvek pokušava da pronađe pravi način da tu nerozu ukloni.

- Ponekad je izrazim, nekada pričam sam sa sobom, nekada sa svojim timom, ali najbitnije je da šta god da se desi možete da se regrupišete i da krenete dalje - zaključio je Novak.

U prvom duelu u Parizu je treći teniser sveta delovao malo mirnije, osim u pojedinim trenucima trećeg seta. Znajući koliko, ponekad, Novak zna da ode u "minus fazu", za sada stvari funkcionišu odlično. Ipak, navijači u Srbiji svakako strepe pred svaki Đokovićev meč, nadajući se da će se na njemu pojaviti najbolja njegova verzija.

Podsetimo, u trećem kolu Rolan Garosa Novaka čega ozbiljan zadatak, pošto će mu rival biti 29. nosilac Alehandro Davidovič Fokina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading