NASILNIK NASTAVLJA DA SE PERE OD FIZIČKOG OBRAČUNA SA ŠAVIJOM: Stefan Karić poslao sramnu poruku svima koji mu sude!

Autor:

Zabava

01.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić je izašao iz pritvora, pa progovorio o kobnoj noći i fizičkom okršaju sa Natašom Šavijom!

NASILNIK NASTAVLJA DA SE PERE OD FIZIČKOG OBRAČUNA SA ŠAVIJOM: Stefan Karić poslao sramnu poruku svima koji mu sude!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić se juče vratio kući i porodici, nakon jednomesečnog pritvora, u kom je bio zbog fizičkog obračuna sa Natašom Šavijom, a Osmanu je njegov dolazak bio najlepše rođendansko iznenađenje.

Stefan se odmah aktivirao na društvenim mrežama, a ubrzo su se pojavile poruke na njegovom Instagram profilu, koje su mnogima zapale za oko i svi se trude da ih protumače.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Naime, Stefan je objavio jedan snimak sa TikToka, kojim šalje poruku mnogima koji su osudili njega i pre nego je stigla presuda, a ne krije i da je razočaran u mnoge ljude koje je smatrao prijateljima.

- Ne bacaj kamen prvi, nisi bez greha ti, svi smo od iste krvi, pravimo se besramni. Nikad ne sudi, nije zlato sve što sija, svi smo ljudi, poštuj moje TI, ali imaj svoje JA - reči su iz videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lale

01.06.2023 10:48

Neka mu sud sudi po zakonu. Ali ne ispod zakonskog minimuma.

Sava

01.06.2023 11:07

U pravu je Karić, ne osuđujte nikoga dok ne doznate šta je istina. Sud za to i služi. Mnogo puta do sada su se desile lažne optužbe, nameštene situacije, prevare i slične stvari. Zato, ne utrkujte se tko će prvi "baciti kamen" a nemate dokaza za nedelo jer, kamen zna i da se vrati onom ko ga je bacio. Sačekajte. Istina uvek nađe put a ružne reči koje su napisane ili izrečene ostaju zauvek.