DILEME VIŠE NEMA! Đoković na grudima nosi SPECIJALAN UREĐAJ koji košta PAPRENO!

Autor:

Sport

01.06.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomaže Srbinu da blista na terenu.

DILEME VIŠE NEMA! Đoković na grudima nosi SPECIJALAN UREĐAJ koji košta PAPRENO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča protiv Martona Fučoviča

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pošto je u drugoj rundi u tri seta savladao Mađara Martona Fučoviča (7:6, 6:0, 6:3).

Javnost je ostala u čudu kada je videla da Đoković tokom meča na grudima nosi jedan specifičan i nesvakidašnji predmet o kom se nije znalo puno.

Kada sam bio dete, mnogo sam voleo Ajronmena, pa sada pokušavam da ga imitiram. Znate, moj tim upotrebljava neverovatno efikasnu nanotehnologiju kako bi mi pomogao da budem što je bolji moguće na terenu. U pitanju je najveća tajna moje karijere. Da nije toga, ne bih sedeo ovde sa vama - nasmejao je Nole novinare kada su ga upitali šta mu se to nalazi na grudima.

Sada je poznato i koji je uređaj u pitanju. Reč je o Taopatch-u, medicinskom uređaju koji koriste mnogobrojni sportisti, a koji kombinuje najnoviju tehnologiju, svetlosnu terapiju i akunpunkturu.

 

 

Sadrži nanokristale koji pretvaraju telesnu toplotu u svetlost (zaista svetli u mraku). Proizvedeno svetlo šalje se na određene akupunkturne tačke u telu, što mu pomaže u procesu prisećanja kako prirodno komunicirati s ostatkom тела. Rezultat su mnoge pozitivne zdravstvene prednosti, od boljeg, prirodnijeg držanja do boljeg sna, fokusa, sportskih rezultata, ublažavanja boli i još mnogo toga - navodi se na zvaničnom sajtu Taopatch-a, a zatim se objašnjava i kako se uređaj koristi:

- Jedinice Taopatch-a se pričvršćuju/ugrađuju na određene tačke tela uobičajenom medicinskom trakom ili posebnim hipoalergenskim prilagođenim lepljivim trakama. Protokole za "instaliranje" dobijaju svi korisnici. Tehničko-stručni aspekt: Toplina vašeg tela se pretvara u svetlost s pomoću određenih terapijskih frekvencija, sličnih frekvencijama fotona koje vaš nervni sistem koristi za komunikaciju s ostatkom tela.

Navodno, pomenuti uređaj pomaže sportistima da zadrže koncentraciju, da oslobode stres, anksioznost i bol, odnosno da njihova igra bude još bolja nego što jeste. Postoji više proizvoda i cene su paprene, te se kreću od 280 do 2.600 dolara.

Podsetimo, Novak Đoković će u narednom kolu Rolan Garosa igrati protiv Alehandra Davidovič Fokine, već u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
kosta

03.06.2023 06:56

250 eura.