NOVAK OTKRIO ZBOG ČEGA VIČE NA HRVATA: Svaki put se DOGOVORIMO, ali on i tim NE RAZUMEJU!

Autor:

Sport

01.06.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se dotakao zanimljive teme.

NOVAK OTKRIO ZBOG ČEGA VIČE NA HRVATA: Svaki put se DOGOVORIMO, ali on i tim NE RAZUMEJU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je da korača ka tituli na Rolan Garosu.

Srpski teniser plasirao se u treće kolo grend slema u Parizu, pobedom nad Mađarom Martonom Fučovičem rezultatom 3:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:0, 6:3, a meč je trajao dva časa i 47 minuta.

Bio je Novak nervozan tokom ovog susreta, pa je ponovo imao sukob sa Goranom Ivaniševićem i ostatkom tima. Po završetku meča, Srbin je novinarima otkrio zbog čega viče na Hrvata.

Banane, urme i vodu, to im tražim. Pitam ih, oni me ne razumeju, pokazujem im banana, urma i voda - počeo je priču Đoković i rukama je signalizirao kako pokazuje timu, pa dodao:

- Ne treba meni taktika, šta će mi to. Ne mogu zaista. Svaki meč isto, dogovorimo se i oni i dalje ne razumeju. Donesu mi jabuku. Kakva jabuka čoveče?! Onda nađem krušku, nema urme. Onda mi donose neke magnete, ma svašta nešto.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Nasmejao je Đoković sve prisutne ovim rečima, a onda je u dahu nastavio i o svojoj igri.

- Dobro je, može bolje, od sebe puno očekujem. Znam da ću morati da igram bolje, konstantnije i staloženije da bih osvojio trofej. Verujem u sebe i svoje sposobnosti. Prva dva mdča prošla su dobro, ima dosta pozitivnih stvari koje mogu da izvučem i da upotrebim u nastavku turnira - istakao je on, pa se posvetio i narednom rivalu Alehandru Davidoviču Fokini:

- Izgubio sam od njega u Monaku u tom čudnom meču. Uvek na početku te sezone na šljaci igram slabije od nivoa koji je za mene prepoznatljiv. Fokina je specijalista za šljaku, dečko koji je napredovao, beležio je neke velike pobede, savladao je Holgera Runea u Madridu. Sposoban je da igra na visokom nivou, ima kompletnu igru, svakako je jedan od najtežih protivnika za treće kolo. Ja ću se spremiti, znam da će on izaći na teren sa namerom da pobedi, očekujem visok nivo igre, verujem u sebe i pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading