STEFAN KARIĆ PRIZNAO KRIVIČNO DELO! Nataša Šavija povrede zadobila pesnicom, advokat sve objasnio!

Autor:

Zabava

01.06.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretučena Nataša Šavija je izjavila kako će tužiti Stefana do iznemoglosti, a veruje da će pravda na kraju biti zadovoljena!

STEFAN KARIĆ PRIZNAO KRIVIČNO DELO! Nataša Šavija povrede zadobila pesnicom, advokat sve objasnio!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić se, podsetimo, sumnjiči da je Nataši Šaviji teške telesne povrede naneo 30. aprila na jednoj svadbi. On je bio u bekstvu, i 3. maja u pratnji svog advokata predao se policiji, a iz jednomesečnog pritvora izašao je juče.

Advokat Jakša Peković, koji zastupa pretučenu Natašu, oglasio se za domaće medije, pa prokomentarisao Stefanovu izjavu nakon puštanja na slobodu:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim menanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar" Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kaže Jakša Peković za "Kurir".

Podsetimo, Stefan Karić je odmah po izlasku iz pritvora izjavio da je "bilo koškanje" i da joj je lupio jedan šamar ali da ne zna "kako su nastale teške povrede koje je zadobila i za koje je priložila lekarsku dokumentaciju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

 

- Ponovo navodim da verujemo u sud i da ćemo ovo zajedno izgurati do kraja, ne samo zbog Nataše nego zbog svih, devojaka, žena, majki, ćerki u Srbiji da jednom za svagda prestane nasilje nad ženama - izjavio je advokat Jakša Peković za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading