SENZACIJA U PARIZU! Srbija u TRANSU - sjajne vesti sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

03.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvara se velika šansa.

SENZACIJA U PARIZU! Srbija u TRANSU - sjajne vesti sa Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Teren "Suzan Lenglen" na Rolan Garosu

Srpska teniserka Olga Danilović se plasirala u treće kolo Rolan Garosa, gde je u subotu uveče očekuje okršaj sa sedmom nositeljkom turnira, Ons Žabur iz Tunisa.

Sjajna Olga se nalazi u odličnoj seriji rezultata, kvalifikacije je prošla bez izgubljenog seta, a odličan niz je nastavljen i u glavnom žrebu, gde je savladala prve dve protivnice sa 2:0. Ipak, jasno je da je sada čeka možda i najteži ispit u njenoj karijeri.

Pre tog duela, poslednjeg u današnjem programu na stadionu "Suzan Lenglen", Danilovićeva je saznala i ime potencijalne protivnice u osmini finala, a u pitanju je Amerikanka Bernarda Pera.

Pera je u meču trećeg kola napravila iznenađenje i savladala je Italijanku Elizabetu Ćoćareto sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6.

Iako se radi o dve teniserke koje nisu bile nositeljke na ovogodišnjem turniru, jasno je da je, makar gledajući po formi, Pera lakši rival, pa se Olgi otvorio put da u slučaju trijumfa protiv Žaburove napadne i potencijalno četvrtfinale, a što da ne i polufinale, pošto se u tom delu žreba sa turnira povukla Elena Ribakina.

Ipak, treba prvo sačekati ishod večerašnjeg duela, u kom će Srpkinja pokušati da se po prvi put plasira u osminu finala nekog grend slem turnira. Pre ovog duela, svoj meč moraju da završe Argentinac Fransisko Serundolo i Amerikanac Tejlor Fric.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading