NEBOJŠA ZELENOVIĆ KAO POMAHNITAO TRAŽI SPAS U EVROPARLAMENTARCIMA! Hoće vlast pošto-poto!

Autor:

Vesti

03.06.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, kaže da Nebojša Zelenović konstantno trči u Strazbur, gde pljuje po legalno izabranoj vlasti i državi Srbiji, kako bi se ponovo dočepao vlasti.

NEBOJŠA ZELENOVIĆ KAO POMAHNITAO TRAŽI SPAS U EVROPARLAMENTARCIMA! Hoće vlast pošto-poto!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

- Nebojša Zelenović, koji je suprotno volji građana Šapca hteo da ostane da sedi u fotelji kao gradonačelnik, pomahnitao i u panici traži spas u evroparlamentarcima. To je u njegovom stilu. Kad god se plašio za svoju funkciju, trčao je u Strazbur, da se žali i pljuje po svojoj državi, a onda je i molio da mu pomognu da ostane na vlasti ili da uđe u skupštinu, jer posle onolike pljačke u gradu Šapcu, građani su jedva dočekali da mu vide leđa - istile Ivana Nikolić i dodaje:

- Mnogo je hrabar ovaj kabadahija kada preko tajkunskih medija ospe paljbu na predsednika Aleksandra Vučića, Vladu Republike Srbije, kuka kako nema debate u Srbiji, a onda kada ode u uživo emisiju sa političkim protivnicima - on posle dva minuta pobegne. Kukavica i pobegulja. Danas, takođe u istom stilu, putem tajkunskih medija poziva na proteste i navodi kako je režim u panici. U panici su očigledno samo oni, koji nemaju politiku, kojih nije briga za Srbiju, koji nemaju trunku stida, poštovanja, empatije - pa zloupotrebljavaju tragediju i stradalu decu. Ovu nesreću vide kao šansu da dođu na vlast. Najgore od svega je što govori da su to zahtevi građana, a svu organizaciju, sve zahteve su kreirali oni koji mrze predsednika Aleksandra Vučića, samo zato što ga nikada neće pobediti i koji žele destabilizaciju Srbije.

- Da li ovaj šabački propalitet misli da narod u Srbiju želi ono za šta se on zalaže - upadanje u RTS testerom, uvođenje sankcija Rusiji, cmizdrenje kod stranaca, vređanje patrijarha i lopovluk?!

- Užasno je to što zloupotrebljavaju tragediju zarad jeftinih poena i suprostavljanja vlasti. I vidi se da ne mogu ništa da razumeju, ni zašto su određene mere uvedene i zašto je doneta odluka za kraj školske godine - jer sebični i bezosećajni Zelenović i slični njemu gledaju samo sebe. Upravo su protesti koje organizuju "iznedrili" ono najgore sa političke scene Srbije. Posle ovoga, zbog čega će ući u anale beščašća, preostaje da cmizdre i da mole da se još spusti cenzus, jer pristojna i normalna Srbija će već na narednim izborima pokazati gde im je mesto - zaključije Ivana Nikolić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Jelena

03.06.2023 18:28

Džabe mu sve. Neće dobiti prelaznu vladu nego na izbore.

Jova

03.06.2023 18:29

Zelenovic umislio da je bitan

Jelena

03.06.2023 18:29

Na vlast nikad neće doći bez izbora. A tamo će pući ko zvečke.

Hana

03.06.2023 18:32

A na skupu sve sami osudjivani nasilnici