UHVAĆEN STEFAN KARIĆ NA ZVEZDARI: Dok pretučena Šavija muku muči, evo sa kim se provodi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić uhvaćen na Zvezdari, evo sa kim!

UHVAĆEN STEFAN KARIĆ NA ZVEZDARI: Dok pretučena Šavija muku muči, evo sa kim se provodi! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić nakon što je pušten iz pritvora, vratio se potpuno normalnom životu. I dok sud ne mogu doneo konačnu odluku o njegovoj krivici u slučaju pretučene Nataše Šavije, on se ponaša kao da se ništa nije desilo. 

Stefan je priznao za Pink da je ošamario Natašu tokom njihovog ,,koškanja", na šta je i Šavija imala svoj oštar komentar. 

Foto: RTV Pink, S. Kojić/pixabay

Stefan Karić

 

- Pošto sam prvi put doživela nasilje i to stravično, tek sad vidim koliko je bolno, prvenstveno psihički. Pri samoj pomisli da me je neko tako krvnički izudarao i da sam na sve to još izbačena iz objekta kako sam izbačena, osećala sam se kao izmet. Povređena, dezorjentisana, duplo sam videla (ne zbog alkohola nego kako su mi doktori objasnili kada sam došla u urgentni, kako mi je udarcem spustio i slomio jagodicu, samim tim su mi i oko i vilica pali. Sećam se da sam se na pregledu kad su mi saopštili da moram na operaciju, doživela šok i svim silama se trudila da vidim normalno, da ubedim (slažem) sebe i njih da možda i nije tako strašno, ali nisam uspela) I eto završila sam sa deformacijom lica. Samo molim boga da postoji rešenje i mogućnost da se to popravi. A mogu da zamislim kako je tek ženama koje konstantno to dožviljavaju, pa čak i verbalno omalovažavanje, kojima usade u mozak da su bezvrede. Zamislite jedno krhko ljudsko biće - ženu, da misli o sebi sve najgore i da misli da je bezvredna u odnosu na druge ljude. To je prestrašno! Ako mi verujete, ja sam u kriznim momentima u ovom periodu od kad se to desilo mislila i govorila ''Bože, bolje da me je ubio!'' Gledaću da se, ako dozvolim, pridružim sigurnoj kući i dam svoji doprinom na bilo koji način koji je potreban. Ako treba i ako bi išta značilo, sa svakom ženom bih tako pričala, ako bi im bilo imalo lakše. Ma na bilo koji način za koji bi oni rekli da je pogodan. Svakako ću se od sad na svaki mogući način zalagati protiv nasilja nad ženama, to obećavam - napisala je Nataša na Instagramu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

On je sada na Instagram profilu objavio snimak kako se šetka po Zvezdari, a društvo mu pravi pas. Karić ništa nije pričao tokom snimanja, samo je nekoliko kadorva objavio na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading