I SPS SA KOALICIONIM PARTNERIMA UČESTVUJE 26. MAJA NA VELIKOM SKUPU! Dačić potvrdio da se odazvao pozivu Vučića!

Autor:

Vesti

09.05.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiji je u ovim teškim trenucima potrebno narodno jedinstvo i politička stabilnost, suprotno želji svih neprijatelja Srbije, koji promovišu sukobe i nasilje i koji bi da Srbiju vrate nazad, rekao je Dačić.

I SPS SA KOALICIONIM PARTNERIMA UČESTVUJE 26. MAJA NA VELIKOM SKUPU! Dačić potvrdio da se odazvao pozivu Vučića!

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da će se i njegova stranka i koalicioni partneri odazvati pozivu srpskog lidera Aleksandra Vučića za najveći skup ispred Narodne skupštine 26. maja.

- I ja lično i Socijalistička partija Srbije, kao i naši koalicioni partneri Jedinstvena Srbija I Zeleni Srbije, odazvaćemo se pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i učestvovaćemo na najavljenom velikom narodnom skupu 26. maja, na kojem će se okupiti svi oni koji žele dobro Srbiji i svim našim građanima - rekao je Dačić za Informer i nastavio:

- Srbiji je u ovim teškim trenucima potrebno narodno jedinstvo i politička stabilnost, suprotno želji svih neprijatelja Srbije, koji promovišu sukobe i nasilje i koji bi da Srbiju vrate nazad. Ujedinjenu Srbiju niko ne može da pobedi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading