ĆERKE DAČIĆEVOG POSLANIKA VREĐALE VUČIĆA I PRAVILE HAOS NA AERODROMU: Zagrađaninova deca "lajala" službenicima AV, AV!

Autor:

Vesti

28.04.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke narodnog poslanika SPS Vladana Zagrađanina Anja i Mia divljale su danas na aerodromu "Nikola Tesla" - vređale su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i policijsku službenicu kojoj su i pretili batinama. Zagrađanin, koji se dokopao vlasti, upravo zahvljajući SNS, nije uradio ništa da spreči svoje ćerke.

ĆERKE DAČIĆEVOG POSLANIKA VREĐALE VUČIĆA I PRAVILE HAOS NA AERODROMU: Zagrađaninova deca "lajala" službenicima AV, AV!

Foto: ST/D.KADIĆ

- Ćerke funkcionera SPS Vladana Zagrađanina su se provlačile ispod traka postavljenih za obavezan smer kada su došle na pasošku kontorlu, službenica ih je upozorila, a one su tada pocele da laju AV-AV i da je vređaju, kao i da joj prete batinama - piše Informer. 

Foto: Republika

Lider SPS Ivica Dačić

Kako dalje dodaje, njih su preuzeli radnici Odseka za suzbijanje prekogranicnog kriminala i suzbijanja ilegalnih migracija, a u konsultaciji sa dežurnim tužiocem događaj je klasifikovao kao krivicno delo.

Njihov otac, Vladan Zagradanin, visoki funkcioner SPS-a i narodni poslanik bio je prisutan i nije se pozivao na poslanički imunitet, ali takode nije ništa uradio kako bi sprečio svoje ćerke da vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića, zbog koga je i na svim tim funkcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Zvecka

28.04.2023 16:02

Taj Zagradjanin je unistio i podelio omladinu Sps a. Samo njegovi kadrovi profitiraju dok oni koji to nisu bivajsu skrajnuti

UgM

28.04.2023 16:09

Najgori čovek u Sps-u

V plus

28.04.2023 17:27

Ovaj je svojim aferama i ponasanjem upropastio Sps Vreme je da se Sps ocisti od ovakvih inace ce propasti

Beogradjanin

28.04.2023 18:34

Jako je ružno udarati na porodicu, na decu.. Znajući čoveka, znam da je ispravan, i sve su ovo samo spinovi..