CECINA UNUKA MIRI ANASTASIJU SA SVEKRVOM I ZAOVOM: Da li će se sve glasniji TRAČEVI obistiniti ili će pasti PRIMIRJE?

Autor:

Zabava

28.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera i Vanja ne vole Cecinu ćerku, dok Nemanjin brat Dragiša i otac Nebojša nisu hteli da ulaze u sukob s njom.

CECINA UNUKA MIRI ANASTASIJU SA SVEKRVOM I ZAOVOM: Da li će se sve glasniji TRAČEVI obistiniti ili će pasti PRIMIRJE?

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca i Anastasija Ražnatović

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović i pevačica Anastasija Ražnatović, koja je Republika ekskluzivno objavio, u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu s fudbalerom Nemanjom Gudeljom, još na početku njihove veze podelila je porodicu Gudelj, a sada se svi pitaju da li će beba uspeti da ih pomiri.


Naime, ženski članovi, tačnije Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja, ne vole Anastasiju, dok su njegov brat Dragiša i otac Nebojša ostali neutralni prema njegovoj devojci. Iako se isprva činilo da Cecinu ćerku svi prihvataju jer je sa ženskom ekipom kačila objave iz provoda, ubrzo je svima postalo jasno da je buduća svekrva i zaova ne žele u svom društvu, pa su je otpratile i s društvenih mreža, kao i Tasinu majku Svetlanu, koja je takođe bila na ručku s Nemanjinom porodicom, kada se činilo da sve funkcioniše u najboljem redu. To je posebno svima upalo u oči jer su Olivera i Vanja s Nemanjinom bivšom devojkom Sanjom Vučić ostale u kontaktu.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović čeka bebu sa Nemanjom Gudeljom

 


- Svi se nadaju da će njih dve popustiti kada se beba rodi i jedva čekaju da vide kako Cecina unuka miri Anastasiju sa svekrvom i zaovom. To obično tako biva kad se dete pojavi, zaborave se sve ranije nesuglasice jer novi život unese novu, lepu, energiju u celu porodicu - priča izvor blizak porodicama Ražnatović i Gudelj koji priželjkuje njihovo pomirenje.


Inače, razlog za netrpeljivost prema Cecinoj ćerki navodno je bio taj što je Nemanja odjednom počeo mnogo više vremena da provodi s Anastasijom nego s članovima porodice, za koje je veoma vezan. Po društvenim mrežama, inače, komentariše se neobičan odnos Gudeljovih, koji u objavama pokazuju bliskost koja, kako smatraju mnogi, prelazi granicu srodničkih odnosa. Posebnu pažnju skrenula je fotografija na kojoj Vanja brata Nemanju ljubi direktno u usta, ali ništa manje šokantan odnos nema ni s drugim bratom Dragim, kog na sličan način ljubi u usta i pored usta na nekim od slika koje je sama objavila. Korisnici društvenih mreža su i njenu objavu na kojoj hrani Nemanju "kao bebu" nazvali neprimerenom. Na meti kritika našla se i njihova majka Olivera, koja na jednoj od fotografija grli Nemanju s leđa i ljubi ga u rame dok on leži go u krevetu.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović čeka bebu sa Nemanjom Gudeljom

 


Kako se ranije spekulisalo, kao jedan od razloga razdora u porodici navodi se i to što je Nemanjina majka želela previše da se meša u njegov život, u čemu ju je i ćerka podržala, dok drugi sin i suprug nisu hteli da ulaze u ovaj sukob. Anastasija nije dozvoljavala da se bilo ko petlja u njenu vezu i zajedničke planove s dečkom, što je Oliveru i Vanju, koje su do tada navodno o svemu odlučivale, bacilo u drugi plan. Fudbaler, rastrzan na dve strane, jer, s jedne, voli porodicu, a s druge devojku, nastavio je nekako da balansira između njih. Iako je Anastasija čak pokazivala interesovanje da se problem reši i da ponovo sve bude kao na početku, ali Gudeljeva porodica, odnosno majka Olivera, koja je stub te porodice, nije pokazala dobru volju.

Foto: Republika TV

Ceca Ražnatović

 


Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Anastasijom i Nemanjom, kao i s njegovim ocem Nebojšom, ali do zaključenja broja mlada pevačica i fudbaler nisu odgovorili na naše pozive, dok je stariji Gudelj poručio da će nam se javiti kasnije, ali do zatvaranja teksta to nije učinio.

I u Kataru svako
na svoju stranu!

Raskol u porodici potvrđen je i tokom Svetskog prvenstva u Kataru, gde su Gudeljove i Ražnatovićka izbegavale svaki susret, pa su na utakmicama čak sedele na različitim stranama na stadionu, o čemu je portal Republika svojevremeno pisao.


- Olivera i Vanja se tamo nisu srele s Anastasijom. Koliko nisu želele da je vide, govori i to što su insistirale da im karte za utakmice budu odvojene - tvrdio je tada izvor s lica mesta.
Ražnatovićeva nije želela da se o tome priča, pa je pokušavala da smiri strasti i ne produbljuje ovu temu, dok je Nemanjin otac čak tvrdio da su svi zajedno bodrili fudbalera iako nije mogao to da potkrepi zajedničkom fotografijom, već su svi odvojeno objavljivali slike s tribina.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading