"SPS nam nije bio potreban, a četiri puta bio u Vladi"! Vučić odgovorio da li će nastaviti saradnju sa Dačićem! Zamerio veliku stvar Ivici u kampanji!

Autor:

Vesti

07.04.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić večeras gostuje na RTS-u, prvi put pošto je pobedio na predsedničkim izborima 3. aprila 2022.

"SPS nam nije bio potreban, a četiri puta bio u Vladi"! Vučić odgovorio da li će nastaviti saradnju sa Dačićem! Zamerio veliku stvar Ivici u kampanji!

Foto: RTS/printscreen

Na pitanje da li će SNS nastavljati saradnju sa Ivicom Dačićem, Vučić je odgovorio:

- Do sad nam nisu bili potrebni, a bili su četiri puta u Vladi. U toj partiji ne postoji niko ko može reći da smo bili nekorektni, a posebno Ivica Dačić. U ovoj kampanji ono što nije bilo fer je što sam ja morao da vodim državu, a oni su se ponašali kao da su na raspustu. To sam im ja zamerio i to sam im rekao - saopštio je Aleksandar Vučić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana

08.04.2022 07:59

Saradnja ce se sigurno nastaviti!

Milan

08.04.2022 08:04

Mislim da je predsednik zaboravio kako je došao na vlast. Može biti zahvalan prvenstveno Tomi Nikoliću,koji ga je nakon poraza u Beogradu ipak imenovao za zamenika i kandidata za premijera. Drugi je Ivica Dačić koji je između SNS i DS odabrao SNS. I pokrenuo mnoge stvari dok ga nisu doveli u situaciji da podnese ostavku. Samo da podsetim predsednika i njegove saradnike koji su to zaboravili. Sada je izmislio vojnu i političku neutralnost . Pa to ne može biti,jer spoljna politika, proističe iz unutrašnje a jedan od najvažnijih unutarnjih faktora je bezbednosni sistem. Osnove politikologije.

Hercegov grad

08.04.2022 11:43

@Milan - Da to SNS taboravlja kada je DPS mogao da bira kome ce pripasti vlasz,a to kada je isao sa Fjilasom to je u ono vreme kad je Vucic bio u radikalima!