OLGA PROGOVORILA KROZ SUZE: "Ponosna sam na sebe, nadam se da je noga u redu!"

Autor:

Sport

03.06.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhunski turnir je iza naše prelepe teniserke.

OLGA PROGOVORILA KROZ SUZE: "Ponosna sam na sebe, nadam se da je noga u redu!"

Foto: Tanjug

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je poražena od Ons Žaber rezultatom 1:2 (6:4, 4:6, 2:6) posle više od dva časa igre.

I pored sjajne igre tokom celog turnira, ali i na ovom duelu, naša Olga nije uspela da izbori plasman dalje, a nije ni imala sreće, pošto je naletela na jednog od najvećih favorita za pehar.

Posle meča se Danilovićeva oglasila i istakla da je jako ponosna na sebe.

Mnogo sam ponosna na sebe, iako sada malo boli. Odigrala sam sjajne mečeve, borila sam se sve vreme. Ponosna sam na svoj tim, prošli smo teška vremena, a sada j osećaj lep. Neću da postanem emotivna… Bodrili su me kada sam bila pala, kada je bilo loše, govorili su mi da verujem kada ja nisam verovala… Sada samo želim da još treniram i napredujem, jer mnogo volim ovaj je**ni sport - rekla je Danilovićeva kroz suze.

Foto: Tanjug

Olga Danilović

Nažalost, u finišu susreta je naša igračica doživela povredu zgloba.

"Ne znam, videla sam snimak, izgleda grozno, otišla je potpuno noga. Dobra stvar i ovom momentu je što nije prvi put, otišla sam odmah kod fizioterapeuta. Uradićemo sve što je moguće, mislim da nije toliko strašno, mada boli trenutno. Svakako bih uzela odmor nekoliko dana, mislim da će biti OK - istakla je ona.

Što se tiče daljih planova, nada se da će uspeti da obezbedi mesto u glavnom žrebu Vimbldona.

Videću kako zglob bude bio, nadam se da nije strašno. Možda Valensija, blizu sam da uđem u glavni za Vimbldon. Posle toga opet šljaka, pa beton… - zaključila je Olga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading