MAJKA MILANA MILOŠEVIĆA U STRAHU! Zbog pretnji koje dobija njen sin, strepi za život jedinca!

Autor:

Zabava

07.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se majka Milana Miloševića.

MAJKA MILANA MILOŠEVIĆA U STRAHU! Zbog pretnji koje dobija njen sin, strepi za život jedinca!

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditelj Milan Milošević jako je vezan za svoju majku, a ona se da prvi put oglasila i otkrila da je u strahu za sina jedinca.

- Za mnoge pretnje i uvrede mom sinu i meni sam saznala dosza kasnije, sva sreća jer ja nisam iz tog sveta i ne znam kako bih se tada ponela. Milan je moj život i jedina svetla tačka i kao majka na sve sam spremna da ga zaštitim, ali nažalost, bolest me je vezala za kuću, krevet i štake. Milan je jak i sve je to izgurao sam. Najviše sam bila uplašena kada je njegovo zdravstveno stanje poslednjih godinu dana u pitanju, ali on nije davao značaj tome. Molila sam ga da ide kod lekara i da se posveti svom zdravlju, da ne može posao biti preči ili bilo šta drugo na svetu od toga. Poslušao me je i sada je sve u redu - rekla je Milanova majka Rajka za Star i dodala:

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević dobijao pretnje

- Milan je svedok porodičnog nasilja i mnogo je teško podnosio sve što se dešavalo oko njega. Jedino što meni zamera je što sam ostajala u braku sa nasilnikom i trpela zbog dece, a uostalom i ja sebi to zameram - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading