TENISKI SVET U ŠOKU! Eliminisan sa Rolan Garosa, sad može u ZATVOR: Na sudu zbog ZLOSTAVLJANJA devojke!

Autor:

Sport

07.06.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je nevin, ali moraće to i da dokaže.

TENISKI SVET U ŠOKU! Eliminisan sa Rolan Garosa, sad može u ZATVOR: Na sudu zbog ZLOSTAVLJANJA devojke!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Tijago Sejbot Vajld

Brazilski teniser Tijago Sejbot Vild, koji je prošle nedelje senzacionalno eliminisao Danila Medvedeva sa Rolan Garosa, optužen je za zlostavljanje bivše partnerke zbog čega mu je u utorak počelo suđenje u Rio de Žaneiru.

Vild (23), koji je sa Rolan Garosa eliminisan u trećem kolu od Japanca Jošihita Nišioke, tvrdi da je nevin i želi da dokaže to na sudu.

Brazilski sud je objavio da je Vildova bivša partnerka, Tajana Lima, tužila tenisera i tvrdi da je on 2021. godine fizički i psihički zlostavljao tokom veze koja je trajala 20 meseci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijago Sejbot Vajld

 

Lima je poznata brazilska Instagram zvezda sa 1,2 miliona pratilaca, a na toj društvenoj mreži je objavila i snimke verbalnog zlostavljanja koje je, kako ona tvrdi, pretrpela.

Sud je saopštio i da je Vild pokrenuo kontratužbu protiv bivše devojke zbog njenih objava na društvenim mrežama i zbog, kako on tvrdi, lažnih optužbi za iznudu, a sam teniser je istakao da je odlučan da dokaže nevinost.

Podsetimo, Brazilac je u centar pažnje svetskih medija stigao posle velike pobede nad Danilom Medvedevim na ovogodišnjem Rolan Garosu. On je u prvoj rundi srušio drugog tenisera planete posle pet setova, a zatim je pobedio i Gvida Pelju, da bi u trećem kolu bio poražen od Jošihita Nišioke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading