OVO JE JEDAN OD TINEJDŽERA KOJI SE UTOPIO NA ADI: Drugovi iz škole u Železniku se opraštaju od dečaka, ostavljaju potresne poruke (FOTO)

Autor:

Hronika

07.06.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronioci jedinice Žandarmerije su izvukli telo oba dečaka sinoć oko 20 časova iz jezera na Savi.

OVO JE JEDAN OD TINEJDŽERA KOJI SE UTOPIO NA ADI: Drugovi iz škole u Železniku se opraštaju od dečaka, ostavljaju potresne poruke (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/Printscreen

Tinejdžer se utopio na Adi Ciganliji

Užasna tragedija na Adi Ciganliji dogodila se juče uveče kada su se na jezeru utopila dvojica tinejdžera (16).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su njihova tela iz jezera juče oko 20 sati.

Utopili su se učenik Srednje saobraćajne škole u Zemunu i učenik Srednja tehnička škola ''Lola" u Železniku.

Na društvenim mrežama drugovi se opraštaju od jednog od dečaka, a koji je bio učenik Srednje tehničke škole ''Lola" u Železniku.

- Počivaj u miru brate - stoji poruka uz fotografiju nastradalog tinejdžera.

Foto: Instagram/Printscreen

Dečak koji se utopio na Adi

Žena koja radi kao prodavac na Adi Ciganliji, a koja je bila očevidac tragedije rekla je za Kurir da je bilo jezivo i da su krici dece bili strašni.

- Ne znam šta su slavili i kakvo je to veselje bilo, ali u jednom momentu dotrčao je jedan dečak i rekao da mu se drugarica onesvestila. Dali smo mu flašu vode i rekli da pozove hitnu pomoć, a on je tada jedva izgovorio: “Već dolaze, drug je ušao u vodu i nije isplivao, a ni drugog ne možemo sa nađemo”.

- Uspaničila sam se i videla da stiže policije, nekoliko devojčica se sjatilo kod mene, nisu mogle da gledaju to, iako sam ja par stotina metara odatle - kaže prodavačica i dodaje:

- Kad su izvukli tu decu krici su bili jezivi, ja sam se samo okrenula i otišla kad sam videla roditelje. To nisam mogla da gledam. Jedna devojčica mi je ispričala da je drug ušao u vodu normalno, otplivao, zaronio i više nije izašao - priča žena očevidac tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading