"DAJTE MI DA VIDIM MOG SINA, MOJE DETE, SREĆU MOJU"! Potresne scene na Adi Ciganliji posle izvlačenje tela dva maturanta iz vode! PROSLAVLJALI KRAJ ŠKOLSKE GODINE PA SE UTOPILI!

Autor:

Hronika

06.06.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji je oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale.

"DAJTE MI DA VIDIM MOG SINA, MOJE DETE, SREĆU MOJU"! Potresne scene na Adi Ciganliji posle izvlačenje tela dva maturanta iz vode! PROSLAVLJALI KRAJ ŠKOLSKE GODINE PA SE UTOPILI!

Foto: Prinstkrin/Instagram/192_rs

Ronioci

Tela dvojice utopljenih tinejdžera izvučena su danas iz jezera na Adi Ciganliji.

Prethodno je policiji oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale.

Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

Sa dvojicom tinejdžera je bila i jedna drugarica, od koje policija trenutno uzima izjavu,

Na lice mesta stigao je i otac jednog od stradalih tinejdžera.

Srušio se na zemlju i vikao da mu daju da vidi dete.

- Dajte mi da vidim mog sina, moje dete, sreća moja!

(Republika/Espreso)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nešo

07.06.2023 12:06

Žao mi je dece, ali lično smatram da ih roditelji nisu vaspitavali kako treba, pogledajte koliko je dece poginulo, sa kolima, motorima, biciklama sve zato što su to mamina i tatina sreća, ponos i dika, šta će detu od 16 god, jak auto, jak motor, kada to dete više nikoga ne poštuje, ni oca ni majku, ni zakon, tačno je velika šteta, ali roditelji zapitajte se da li ste i vi doproneli svim tim tragedijama