UTOPLJENI MLADIĆI SA ADE CIGANLIJE POHAĐALI ŠKOLU U ZEMUNU I ŽELEZNIKU: Proslava maturanata koštala života, ronioci izvukli BEŽIVOTNA tela

Autor:

Hronika

06.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je policiji oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale.

UTOPLJENI MLADIĆI SA ADE CIGANLIJE POHAĐALI ŠKOLU U ZEMUNU I ŽELEZNIKU: Proslava maturanata koštala života, ronioci izvukli BEŽIVOTNA tela

Foto: Dragan Kadić

Utapanje na Adi Ciganliji

Mladići koji su se danas utopili na Adi Ciganliji su M. S, učenik srednja škole iz Zemuna, i S. Č. učenik srednje škole u Železniku.

Kako je ranije saopšteno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.

Prethodno je policiji oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale.Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading