NISMO PRIJATELJI VEĆ DUGO VREMENA: Medvedev ISPROZIVAO svog velikog rivala - teniski svet ZATEČEN!

Autor:

Sport

15.04.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno se zakuvalo između njih dvojice.

NISMO PRIJATELJI VEĆ DUGO VREMENA: Medvedev ISPROZIVAO svog velikog rivala - teniski svet ZATEČEN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Danil Medvedev savladao je Aleksandera Zvereva u osmini finala turnira u Monte Karlu (3:6, 7:5, 7:6) i na taj način plasirao se u četvrtfinale oog turnira, gde je kasnije poražen od Holgera Runea.

Susret je protekao u velikoj borbi, ali i nesportskom ponašanju Medvedeva koji je u nekoliko navrata do ludila dovodio sve prisutne.

To nikako nije odgovaralo Zverevu, koji je po završetku meča rešio da ga žestoko napadne.

Ipak, sada je Rus odlučio da mu se oduži i uputi neke ne tako lepe reči na njegov račun.

Pre svega, mogu da kažem da sam prijatelj sa nekih 90 igrača na turu, sa još 50 možda ne prijatelj, ali imam odličan odnos. Loše se osećam kada se nešto desi na terenu i ne ponesem se u duhu fer pleja, znam da se i to nekad desi - rekao je Medvedev.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Aleksandar Zverev

Zatim je dodao da Zverev treba da se pogleda u ogledalo, jer ni on nije previše fer igrač.

Već su mi petorica igrača prišli u svlačionici i rekli: ‘Zašto si tako nefer, haha?’ Kad Saša izgubi, možemo da nađemo 25 intervjua u kojima govori čudne stvari. Tu su momci poput Kaspera, Andreja, Karena, zatim Dijega – sa njim sam imao svađu na ATP kupu, pogrešio sam i verovatno nema tako lepo mišljenje o meni kao pre toga, a žao mi je, jer je Dijego fin i korektan. Ali Saša nije u kategoriji kao ti momci, kada on kaže da je neko nefer, pomisliš: ‘OK, super, pogledaj se u ogledalo.

Za kraj, dodao je da on i Saša nisu prijatelji još od juniorskih dana.

Samo ću još reći da nikad nismo bili bliski prijatelji, možda jedino kao juniori. To samo on, u svojim govorima na ceremonijama spominje da je bio prijatelj sa mnom i sa mojom ženom, što definitivno već dugo nije slučaj - zaključio je Medvedev.

Očigledno je da su se odnosi među njima dvojicom pogoršali, pa će biti zanimljivo u kom pravcu će se ova situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading