ŠOK U MINUT DO 12: Zbog povrede se POVUKAO sa Mastersa - ništa od TITULE u Monte Karlu!

Autor:

Sport

13.04.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti stižu iz Kneževine.

ŠOK U MINUT DO 12: Zbog povrede se POVUKAO sa Mastersa - ništa od TITULE u Monte Karlu!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Mateo Beretini primoran je da se zbog povrede povuče sa Mastersa u Monte Karlu, samo par sati pred njegov okršaj u osmini finala protiv Danca Holgera Runea.

Beretini je odlično započeo turnir, savladao je Maksima Kresija u prvom kolu, a zatim i vrlo neugodnog Franciska Serundola u drugom, ali je morao da bez borbe prepusti Runeu mesto u četvrtfinalu, zbog povrede trbušnog mišića.

Na taj način je Holger Rune prošao dalje, a tamo će ga u svakom slučaju čekati spektakl, pošto će mu naredni rival biti pobednik meča u kom se sastaju Danil Medvedev i Aleksandar Zverev.

Ranije tokom dana je viđeno veliko iznenađenje, pošto je sa turnira u Kneževini ispao Kasper Rud, četvrti nosilac, nakon što je sa 2:0 poražen od Nemca Jana Lenarda Štrufa, posle nešto više od sat vremena igre.

U nastavku dana, na programu je još pet mečeva osmine finala, a svakako da najviše pažnje privlači duel na centralnom terenu, u kom če se sastati Novak Đoković i Lorenco Museti. Pre njih, svoj meč trebaju da odigraju branilac titule Stefanos Cicipas i njegov izazivač, Čileanac Nikolas Jari.

Podsetimo, Beretini je svojevremeno igrao i finale VImbldona, gde je doživeo poraz od Novaka Đokovića, ali je nakon toga njegova karijera krenula silaznom putanjom, pre svega zbog povreda, pa je Mateo trenutno tek 22. teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading