BRUTALNE UVREDE! Na pomolu novi TENISKI RAT: Mene je SRAMOTA zbog njega, nema POŠTENJE ni sportski duh!

Autor:

Sport

14.04.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zverev žestoko je kritikovao Danila Medvedeva.

BRUTALNE UVREDE! Na pomolu novi TENISKI RAT: Mene je SRAMOTA zbog njega, nema POŠTENJE ni sportski duh!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Aleksander Zverev

Danil Medvedev savladao je Aleksandera Zvereva u osmini finala turnira u Monte Karlu (3:6, 7:5, 7:6) i na taj način plasirao se u četvrtfinale gde će igrati protiv Holgera Runea.

Susret je protekao u velikoj borbi, ali i nesportskom ponašanju Medvedeva koji je u nekoliko navrata do ludila dovodio sve prisutne.

Po završetku meča Aleksander Zverev je rešio da ga žestoko napadne.

- On pokušava da uradi sve kada gubi. Izuzetno sam razočaran zbog toga kao sportista. Ima hiljadu situacija u kojima ima osećaj da sam počeo da igram bolje i gde svaki put pokušava nešto da uradi - rekao je Zverev, pa dodao:

- Shvatam poštenje i sportski duh veoma ozbiljno. Nažalost, on nema ništa od toga. 

 

 

Istakao je Nemac da nije smeo da dozvoli da ga sve ovo poremeti.

- Naravno da možete da tvrdite da ne treba da dozvolim da me to poremeti. To je moja krivica takođe, to je bilo jako loše od mene. Ali ipak mislim da pravičnosti uvek treba da bude u sportu. 

Za kraj, još jednom je žestoko udario po Medvedevu.

- Jedan od razloga zašto su Rodžer i Rafa bili toliko popularni i zašto je rivalstvo cenjeno u celom svetu bio je taj što su uvek bili fer jedni prema drugima. Nažalost, to se ne može reći za njega i to je prava sramota za mene kao sportistu - zaključio je Aleksander Zverev.

Kao što smo naveli, Medvedev će u četvrtfinalu igrati protiv Runea koji je bez borbe stigao do ove faze jer mu je Mateo Beretini predao meč zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading