SVI ALARMI UPALJENI! Novak Đoković POVREĐEN? Jedan detalj sve je ZABRINUO! (FOTO)

Autor:

Sport

14.04.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će biti sa najboljim teniserom planete?

SVI ALARMI UPALJENI! Novak Đoković POVREĐEN? Jedan detalj sve je ZABRINUO! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković u Monte Karlu

Novak Đoković završio je učešće na Mastersu u Monte Karlu pre nego što je to očekivao.

Najbolji teniser planete poražen je u osmini finala od Italijana Lorenca Musetija u tri seta i to posle velikog preokreta (4:6, 7:5, 6:4).

Loše je Novak servirao i to je bio ključ neuspeha, a ono što posebno može da zabrine sve njegove navijače je fotografija nastala na treningu koji je Đoković prošle nedelje održao sa Mateom Beretinijem.

 

 

Naime, Đoković se prilikom jednog udarca istegao, a onda zastao i sa bolnom grimasom se uhvatio za desni lakat. Protiv Musetija Nole je nosio bandaž na laktu, te je veliko pitanje da li se u potpunosti oporavio od te povrede.

Đoković je velikih problema sa laktom imao i pre nekoliko godina, a 2018. se odlučio da ode "pod nož".

Uvek sam se brinuo o svom telu i tražio najprirodnije načine za lečenje, a moje telo me je nagradilo sa nekoliko neverovatnih godina na turu. Poslednje dve godine vučem ovu povredu, a tokom tog vremena sam viđao mnoge doktore. Istina je da je bilo različitih mišljenja, dijagnoza, sugestija... Nije mi bilo lako da izberem kojim ću putem da idem i šta da radim. Prošle sezone sam potrošio 6 meseci u nadi da ću se potpuno oporaviti, ali nažalost osećam i dalje bol. Sada sam operisao lakat i nadam se da ću se u potpunosti oporaviti - govorio je tada Novak Đoković.

Da li će mu nova povreda lakta predstavljati problem u nastavku sezone ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading