PROPUŠTA US OPEN? Oglasio se Novak Đoković i izazvao buru u teniskom svetu!

Autor:

Sport

24.03.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari su malo jasnije sada kada je u pitanju četvrti grend slem turnir u sezoni,.

PROPUŠTA US OPEN? Oglasio se Novak Đoković i izazvao buru u teniskom svetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se trenutno sprema za početak sezone na šljaci, a prvi turnir na kom će učestvovati je Masters u Monte Karlu.

Ipak, iako je trenutno zemljana podloga u fokusu, već su počela nagađanja da li ćemo Novaka Đokovića videti na US Openu ove godine, pošto je propustio Masters turnire u Indijan Velsu i Majamiju.

Sada se po tom pitanju oglasio i Novak Đoković, koji je izjavio da žarko želi da igra u Americi na poslednjem grend slemu sezone.

To je za mene najvažniji turnir na američkom tlu. Stvarno želim da igram tamo, želim da budem tamo. Zapravo sam imao 2021. kada sam izgubio u finalu od Daniila Medvedeva, verovatno jedan od najboljih trenutaka koje sam ikada imao sa publikom u Njujorku i imao sam sreću da pobedim na tom turniru tri puta, igram mnogo finala – rekao je Đoković za CNN, čime je najavio svoj dolazak u Njujork, što bi izazvalo pravu buru u teniskom svetu, baš kao što je to bio slučaj na Australijan openu.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je tri puta osvajao US Open

On se prisetio i duela sa ruskim igračem, u kom je imao veliku podršku navijača, koji su želeli da prisustvuju istoriji, pošto je Novak imao šansu da osvoji sva četiri grend slema u sezoni.

Iako sam izgubio taj meč, dobio sam mnogo ljubavi i poštovanja od ljudi i želim da se vratim i želim da se ponovo povežem sa tamošnjom publikom. Dakle, to je nešto čemu se radujem i nadam se da će se to dogoditi – podvukao je naš as.

Ukidanje ulaska nevakcinisanih stranaca u zemlju je zakazano za 11. maj, a ukoliko se to desi, čini se da Đoković više ne bi imao nikakvih problema što se tiče ulaska u Ameriku i učestvovanja na turniru u Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading