MARKO SE ZAKLEO LUNI U CRKVI! Otkrivamo detalje pomirenja poznatog para!

Autor:

Zabava

24.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji odnosa Lune i Marka.

MARKO SE ZAKLEO LUNI U CRKVI! Otkrivamo detalje pomirenja poznatog para!

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković

Nakon bračne krize Luna Đogani i Marko Miljković trude se da nastave zajednički život kao da se ništa nije desilo, a sada su isplivali novi detalji o tome kako je pevačica i bivša rijaliti-učesnica pristala suprugu da oprosti prevaru. Nakon što su se strasti malo stišale, izvor blizak poznatom paru za naš list otkriva kako je zapravo došlo do pomirenja.

- Luna je Marka naterala da joj se u crkvi zakune da je više neće varati! Njih dvoje su u brak ušli iskreno i crkveno venčanje im nije bilo samo stvar običaja i tradicije. Oni slave i slavu baš onako kako bog zapoveda. Markov kum Sava Radović, koji je veoma pobožan, nastojao je da i njima što više približi suštinu vere i ukaže im na to da im je to najbolja zaštita od svih uticaja spolja. To ne znači da neće imati iskušenja, pa i padati na njima, ali ako se oboje potrude da razumeju jedno drugo, lakše će i praštati kad neko nešto zgreši - priča za Republiku upućeni izvor i dodaje:

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković detalji pomirenja

- Tako su i sada mnogo lakše prebrodili ove probleme koje su nedavno imali. Svi se sećamo njihovih svađa iz rijalitija, sada to nije ni približno tako. Ipak je brak za njih svetinja. Zato je Luna i insistirala da na neki način obnove zavet koji su dali pred bogom da će biti jedno uz drugo i u dobru i u zlu, tako što će se Marko prvo ispovediti kod duhovnika, a zatim se nad ikonom zakleti da se to više nikada neće ponoviti.

Ovim povodom pozvali smo Lunu i Marka na brojeve poznate redakciji, ali do zaključenja teksta nisu odgovarali na naše pozive.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna i Marko

Podsećanja radi, par nije negirao da je bio u krizi, pa je ubrzo nakon što je odjeknula vest o njihovom potencijalnom razvodu snimio video u kom je javnost obavestio da je ipak došlo do pomirenja. Đoganijeva je i prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" potvrdila navode da se odaljila od supruga jer ga je zapostavljala zbog drugih obaveza, te indirektno okrivila sebe zbog toga što ju je prevario, što je sve doprinelo tome da mu lakše oprosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Andra

24.03.2023 23:21

Zapostavlja muža zbog skitnje po kafanama.