SRPSKI DŽELAT POTPISAO: Sedeće na klupi reprezentacije do Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

24.03.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda, selektor stavio paraf.

SRPSKI DŽELAT POTPISAO: Sedeće na klupi reprezentacije do Svetskog prvenstva!

Foto: Starsport

Stiv Klark i Ljubiša Tumbaković

Fudbalski savez Škotske saopštio je da je produžio ugovor sa selektorom Stivom Klarkom do 2026. godine.

Na taj način, Klark će se zadržati na klupi nacionalnog tima do okončanja Svetskog prvenstva koje će biti održano u SAD, Meksiku i Kanadi.

Ponosan sam što ćemo moj trenerski tim i ja nastaviti da vodimo ekipu tokom naredna dva ciklusa kvalifikacija, kao i u Lig nacija. Odmah je fokus na dobrom startu u trci za EP protiv Kipra, koji mi je bio protivnik i na mom debiju 2019. godine - naveo je kormilar Škota.

 

 

Klark je zabeležio sjajne rezultate sa ostvrskom selekcijom, koju je uspeo da odvede na minulo Evropsko prvenstvo zahvaljujući pobedi u finalu baraža nad Srbijom. Škoti su tada iznenadili "orlove" boljim izvođenjem penala na stadionu "Rajko Mitić", a napravili su istinski podvig i u najmlađem evropskom reprezentativnom takmičenju.

Reprezentacija Škotske će pokušati da overi vizu za Nemačku iz kvalifikacione grupe A, a pored pomenutih Kiprana za protivnike će imati još i Španiju, Norvešku i Gruziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading